Apariție .

Ziceai că străpungi armure de indiferență totală și când vezi că nu reușești , te urmăresc cum te târăști în patru labe înapoi în turmă .  Tu multe ziceai , dar câte lucruri au fost înțelese ? Iată ce e cel mai bun în toată chestia cu vorbitul . Nu înțelegi cine apucă să știe despre ce vorbești . De aia preferi să citești . Opera unui om ți-l dezvăluie . În realitățile sociale el îți arată doar suprafața . Suprafața aia superficială din care se alimentează atâția . Dar fără să treci prin ea e atât de aiurea. Aiurea pentru că atunci ai apărea tu superficial . Și atunci , ce fel de creatură ești tu dacă ignori ceea ce ești ? Am mai scris eu oare despre asta ? Nu am idee .  Cam prea des spun că nu am idee . Dar poate pe tine te supără când te urmăresc ? Probabil . hm.

Cât de aiurea trebuie să fii ca să ajungi să-ți fie frică de tine . Să nu știi cum vei proceda sau cum vei reacționa . Foarte stranii chestii se mai întâmplă când aștepți ceva foarte mult timp și când ajungi acolo , mori de frică , te urmăresc idei tâmpite în care te subestimezi și ajungi să fii cam nimic din ceea ce obișnuiai să fii . Și poate nu-i atât de straniu , dar e aiurea . Cum scapi de tine în așa momente ? lol Cum să urmărești altă existență când tu singur ești încă indecis ? Nu . Chiar lipsit de sens . În întregime . Și iată de unde se iau toți ? De unde vin așa oameni care nu acceptă pierderile ? De unde apar oamenii care-s pierduți și nu au pe nimeni care le-ar explica o simplă hartă ? De unde să știi că tu singur nu ești pierdut ? Și doar să scrii despre asta nu ajută . Nimic nu ajută . De ce unii când văd că scrii , te întreabă de ce te plângi ? Dar eu nu mă plâng . Eu doar fac ceva simplu care nu schimbă nimic . Doar astea  nu-s plângeri , nu ? După mine o plângere e ceva mai serios . Iată ! De unde apar oamenii care insistă să le explici de ce te plângi . Eu nu cred că cineva o face . Sunt doar cuvinte . Litere .

Eu iarăși am schimbat tema blog-ului și asta-i atât de straniu și nou . Plus la asta , în august , blogul ăsta împreună cu toți oamenii buni de aici a făcut un an . Un an de când eu am început să înțeleg că totuși , creaturile bune tot trădează , tot ucid și tot zboară prin locuri neidentificate .

Hublou

Reclame
Apariție .

7 gânduri despre &8222;Apariție .&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s