Aparent

Aparent eu te vedeam . Te ajungeam, te întrebam și ziceai că nu ești tu . Aparent, lumea era așa cum o știai . Dar de fapt, nu mai poate fi cum a fost . Și nu erai pregătit să o uiți încă . Aparent, lucrezi zile întregi asupra unei luzii, dar erai în deplină realitate .

Imaginar, dar tot real și evident nimeni nu a acceptat că pleci . Ei ți-au plantat un copac , ți-au făcut o groapă și au depus lacrimi . Dar tu încă exiști . Ei zic că tu nu ești , ei zic că te-ai dus departe . Dar cine spune că ai murit ? Nimeni . De ce nu spun că ai murit dar zic că ai plecat ? De ce aiuresc cu toții când tot ce trebuie să facă e să nu mai spună că ai plecat .

Am spus că am reușit când tot ce am făcut ( atât de banal sună ) a fost să o dau în bară și de data asta . Când ei te întreabă cu atâta fericire : da ? Daaa ? Și tu privești cu atâta prostie și strecori un idiot de nu . Iată aici se manifestă aiureala . Și cel mai urât e că ai dezămăgit . Dar și mai urât e când ei zic că nu contează . Dar știi că probabil ai ucis o idee că poate ești și tu în stare de ceva frumos . Și doar acum asta te ucide , dar peste 2 ani , vei uita . Așa cum probabil alții nu ar face una ca asta .

Cât de multe nu ai citi despre oameni și relațiile dintre ei , la 24:16 eu tot lângă copac voi fi , tot aprinzând focul , tot încălzind o mână care cândva a salutat oameni , a lansat avioane , care cândva a verificat lumină , care cândva ți-a aparținut . Sau poate era doar atașată ?

Hublou

Reclame
Aparent

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s